Azért mert pofátlanok. Nem kicsit! A motor még jár, az autó még lassul, de Töltős Dzsoni már kikapta a tanksapkát (másoknak ehhez kulcs is kell, neki nem). Mit tölthetek? Mennyit?
Mondom: köszönöm, megoldom.
Huszonpár éves vagyok, férfi, akinek kispolskija van. Lefordítom:
Huszonpár éves vagyok = csóró vagyok, ha a tankolásért adok neki 200 Ft-ot, az egy tank benzin árának 3%-a. Egy nagy autónál 1% alatt. (Ő meg fintorog, mert kevesli) Nos?
férfi = műszaki dolgokhoz konyító
kispolskim van = heti több órát töltök derékig a motorban (és olajban), hogy az autó hajlandó legyen menni.
Sikerülni fog a tankolás. Bár arra kíváncsi lennék, hogy mit tett volna Dzsoni az én helyemben akkor, amikor szétrohadt a beöntőkönyököm, és a tankolt benzin 20 %-a az autó alatt folyt ki. (hihi)
Már tankolok. Nem adja fel:
- A szélvédőt lemossam?
- Köszönöm, nem.
- A keréknyomást megnézzem?
- Nem.
Az ilyen miért engem szemel ki? Miért nem a lakkozott körmű hölgyeket, vagy az öltönyös urakat, akik bizony szívesen vennék a szolgálatait.
Nah, sikerül, bemegyek fizetni: második menet. Kasszás Rozi azonnal ott van.
- Adhatok mást?
- Nem köszönöm.
- A Sport szelet most akciós.
- Köszönöm nem kérek.
- Ilyen nagy melegben jól esik egy Sport szelet, és most akciós is!
- Akkor sem kérek.
- Üdítőt?
- Nem.

A gusztustalan tukmálás megy, de bezzeg ha számlát nem kértem, akkor sima nyugtát sem kapok. Ha már csokit nem veszek, legalább az adót megtartják? Most akkor mi van?

Az utolsó csepp:
- Segíthetek?
- Köszönöm, megoldom.
- (Orra alatt elmormolva) Gondoltam!

Tehát a tankolás esetén orrba-szájba van tukmálva a segítség, és ha nem kéred ezt (az egyébként adócsaló szolgáltatást, mert ugye számlát nem kapsz a 200 Ft-ról ... se), akkor megjegyzéseket kapsz. Mire emlékeztet ez minket? Igen, a tenyérből jósoló színes szoknyájú cigányasszonyokra. Itt tart a Shell. (ez persze egy konkrét töltőállmás, egy konkrét eset, így az esélye megvan annak, hogy máshol nem ez a helyzet. Lehet rosszabb is. :D )

Persze nem célom a negatív reklám keltés. Lehet (sőt biztos), hogy másnál bejön ez a marketingstratégia: inkább vásárol valamit, csak ne molesztálják. Nálam plusz ellenállást szül.

Kiegészítés: Azóta a kispolskim már az örök autópályákon pöfög. :(

Szerző: Destephano Winter  2013.06.05. 21:01 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://destephano.blog.hu/api/trackback/id/tr405346126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása